DBC 570

DBC 570 Metal Çöp Kovası

D&B Aydınlatma Park Bahçe Ekipmanları ve kent mobilyaları tarafından üretilen DBC 570 tasarım ödüllü ürünlerimizdendir.

Kent mobilyaları üretiminde kalite ve tasarımı ön plana çıkararak, sektördeki rakiplerine öncülük eden DB Aydınlatma tarafından üretilen DB 570 Metal Çöp Kovası, galvanize edilmiş metal malzeme kullanılarak üretilmiştir. Cadde, park, bahçe gibi dış mekanlarda kullanım için ideal olan ürün; hem kullanıcı deneyimi hem de dayanıklılığı ile tercih sebebi olmaktadır.

Yere sabitlene bilinir, galvanize edilmiş metal üzeri elektrostatik toz boyaya sahip ana iskeletli Metal Çöp Kovası, dış mekan hava şartlarına, korozyona ısı değişikliklerine darbelere dayanıklıdır, kolay kırılmaz ve çoğu kimyasal etkilerden zarar görmezler.

Metal Çöp Kovalarımız ; bakım gerektirmez yıpranmadan uzun yıllar kullanıma uygundur.

Modern kent yapısını daha estetik hale getirmek ve park, bahçe, piknik alanları, sahil gibi dış mekanlarda kullanıcıların rahat bir şekilde dinlenmelerini sağlamak amacıyla üretilen kent mobilyası, modern ve şık tasarımı ile dikkat çektiği gibi, konfor sağlayan yapısı ile de ideal kullanım sunmaktadır.

D&B Aydınlatma Park Bahçe Ekipmanları tarafından üretilen bütün ürünler de olduğu gibi DBC 570 Metal Çöp Kovası ‘da TSE standartlarına uygun olup ISO Kalite Belgesi ile Avrupa Standartları Kalite Belgesi’ne sahiptir.

Nitel Özellikler

* Elektrostatik toz boya

* Galvanize edilmiş metal

H 60 CM

W 51 CM




Porto

İletişim

Cüneytbey mah. Gümüldür Çevre Yolu üzeri No:206 / 204 Menderes – İZMİR
Telefon : +90 232 237 01 12
Telefon : +90 232 237 01 13
Fax : +90 232 237 01 10
Email : db@dbpark.com.tr